Μασάζ στον χώρο μου
Μασάζ στον χώρο μου Καλέστε μας στο 6944586255 Προγραμματίστε έγκαιρα το ραντεβού σας

ΩΡΑΡΙΟ

  • Δευτέρα 10.00 - 23.00
  • Τρίτη 10.00 - 23.00
  • Τετάρτη 10.00 - 23.00
  • Πέμπτη 10.00 - 23.00
  • Παρασκευή 10.00 - 23.00
  • Σάββατο 10.00 - 23.00
  • Κυριακή 10.00 - 23.00


Book Online

* Please Fill Required Fields *

Το όνομα σας*

Emai*

Διεύθυνση*

Τηλέφωνο*

Ημερομηνία*

Ώρα*

Eπιλέξτε τους θεραπευτές που επιθυμείτε:
ΝΤΙΑΝΑΕΛΕΝΗΓΙΩΡΓΟΣΧΡΙΣΤΙΝΑ

Ενημερώστε μας αν έχετε κάποιο πρόβλημα υγείας/Μήνυμα

Οι συνεδρίες γίνονται κατ' οίκον.
Athens, Greece
Phone: 6944 586255
Email: info@massageme.gr
Web: www.massageme.gr

Είδη μασάζ

Home / Είδη μασάζ

Το μασάζ στο MASSAGEme αποτελεί συνδυασμό τέχνης και τεχνικής κατάρτισης. Απολαύστε κάθε είδους μασάζ στο σπίτι σας. Τα είδη μασάζ που προσφέρουμε αφορούν κάθε σημείο του σώματος απ’ άκρη σε άκρη, από το πρόσωπο μέχρι τα πέλματα.

Χαλαρωτικό

Το χαλαρωτικό μασάζ από τους θεραπευτές του MASSAGE me είναι συνήθως ήπιας έντασης. Όπου χρειάζεται συνδυάζεται με άλλες τεχνικές μασάζ ανάλογα τις ανάγκες της συνεδρίας.
Περισσότερα…

Σουηδική μάλαξη

Το Σουηδικό μασάζ αναφέρεται σε μια ποικιλία τεχνικών για να χαλαρώνουν τους μύες εφαρμόζοντας πίεση. Η πίεση φτάνει στους βαθύτερους μύες και στα οστά.
Περισσότερα…

Αθλητικό

Το Αθλητικό μασάζ πραγματοποιείται με τη μορφή εντριβής, μάλαξης, χτυπήματος ή τραντάγματος με τα χέρια.
Περισσότερα…

Deep tissue

Το Deep Tissue massage είναι βαθύ και δυνατό μασάζ. Η ένταση αυξάνεται σταδιακά και αποτελείται από δυνατές και αργές κινήσεις που δρουν βαθιά μέσα στους μυς, τους χαλαρώνουν και τους αποτοξινώνουν.
Περισσότερα…

Λεμφικό

Το λεμφικό μασάζ προσφέρει μεγάλη ανακούφιση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Γίνεται σε όλο το σώμα ενώ δίνεται έμφαση και στα χέρια, σε ολόκληρο το μήκος των ποδιών, στην κοιλιά ή και στους γλουτούς.
Περισσότερα…

Lomi lomi

Lomi lomi σημαίνει μασάζ στα χαβανέζικα και είναι μια ολιστική θεραπευτική μέθοδος με χιλιάδες χρόνια ιστορίας. Οι Χαβανέζοι αντιλαμβάνονται την υγεία ως ροή ενέργειας στο σώμα η οποία όταν εμποδίζεται προκαλούνται ασθένειες και προβλήματα.
Περισσότερα…

Gua sha

Ο ειδικός θεραπευτής χρησιμοποιώντας την ειδική πέτρα, από φυσικό επεξεργασμένο κέρατο, παρεμβαίνει στις ψηλαφιστές ή ορατές “ζώνες”, δηλαδή περιοχές του σώματος με παραμορφωμένους ιστούς ή ιστούς που υποφέρουν από μεγάλη ένταση.
Περισσότερα…

Μασάζ για εγκύους

Βασικός στόχος του μασάζ για εγκύους είναι η πλήρης χαλάρωση του σώματος αλλά και η συναισθηματική και ψυχική της εξισορρόπηση σε μια περίοδο σημαντικών αλλαγών για την ίδια.
Περισσότερα…

Rejuvance

Πρόκειται για το φυσικό lifting που συνδυάζει μεταξύ άλλων και τεχνικές shiatsu μασάζ. Το Rejuvance μασάζ εφαρμόζεται στο κεφάλι, στο πρόσωπο, στο λαιμό και στην πλάτη.
Περισσότερα…

Barefoot

Οι κινήσεις είναι συνήθως μακρές και ήπιας πίεσης ώστε να κατανέμονται ομοιόμορφα στο οπίσθιο και πρόσθιο άκρο χαρίζοντας βαθιά αίσθηση χαλάρωσης στους σφιχτούς και μπλοκαρισμένους μύες.
Περισσότερα…

ΤΑΙΛΑΝΔΕΖΙΚΗ ΜΑΛΑΞΗ

Το ταϊλανδέζικο μασάζ είναι μια αρχαία παραδοσιακή μορφή μασάζ, αφού εκτιμάται ότι εφαρμόζεται εδώ και 3.000 και πλέον έτη η οποία προέρχεται από την Ταϊλάνδη.
Read more…

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣΑΖ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 6 ΜΗΝΩΝ.